-
Čas přípravy10 minut
-
Doba vaření5 minut
-
Porce3
Hermelínová pomazánka s vejcem, je trošku jiná než ji možná znáte. Nejde o nic složitého, jen je tam kromě klasických surovin přidáno vejce uvařené natvrdo. Na této pomazánce si můžete pochutnat při snídani, svačině i večeři. Hermelínová pomazánka s vejcem je vhodná do stravovacího režimu low carb.
Příprava hermelínové pomazánky s vejcem:
- Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a společně s hermelínem a šunkou nastrouháme nahrubo.
- Přidáme drobně nakrájenou cibuli, smetanový sýr a majonézu.
- Dochutíme solí a pepřem.
- Posypeme jarní cibulkou nebo petrželkou.
- Podáváme s oblíbeným pečivem či zeleninou. Místo pečiva můžeme nakrájet na kolečka okurku, rozkrojit papriku, vydlabat rajče nebo lze použit uvařené bílky rozkrojené napůl.
Já použila domácí domácí tvarohové bagetky, které se také hodí do low carb stravování.
Ingredients
Leave a Review Zrušit odpověď na komentář
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Recipe Reviews