Hermelínová pomazánka s vejcem

Hermelinova-pomazanka-s-vejcem
  • Čas přípravy
    10 minut
  • Doba vaření
    5 minut
  • Porce
    3

Hermelínová pomazánka s vejcem, je trošku jiná než ji možná znáte. Nejde o nic složitého, jen je tam kromě klasických surovin přidáno vejce uvařené natvrdo. Na této pomazánce si můžete pochutnat při snídani, svačině i večeři. Hermelínová pomazánka s vejcem je vhodná do stravovacího režimu low carb.

 

Příprava hermelínové pomazánky s vejcem:

  1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a společně s hermelínem a šunkou nastrouháme nahrubo.
  2. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, smetanový sýr a majonézu.
  3. Dochutíme solí a pepřem.
  4. Posypeme jarní cibulkou nebo petrželkou.
  5. Podáváme s oblíbeným pečivem či zeleninou. Místo pečiva můžeme nakrájet na kolečka okurku, rozkrojit papriku, vydlabat rajče nebo lze použit uvařené bílky rozkrojené napůl.

 

Hermelínová pomazánka s vejcem

 

Já použila domácí domácí tvarohové bagetky, které se také hodí do low carb stravování.

Suroviny

    Mohlo by se vám líbit

    Hodnocení receptu

    Průměrné hodnocení:
    • 5 / 5
    Celkem ohodnotilo:( 1 )
    • TomášH

      Hermelínovku zbožňuji!

    Ohodnotit recept

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..